Wat ik doe

Ik ben psycholoog en werk zelfstandig als trainer, adviseur en coach.

Veel van mijn opdrachten zijn maatwerk. Samen met mijn klanten maak ik een projectvoorstel met daarin een bij de vraagstelling passende aanpak. Afspraken over de planning, vaststellen van data en de locatie gaan in overleg.

In een aantal gevallen is een training met open inschrijving handiger, gericht op bepaalde persoonlijke vaardigheden of met een specifieke vraag. Hierin ontmoeten gelijkgerichte deelnemers uit verschillende bedrijven elkaar. Deze trainingen voer ik uit op met openbaar en eigen vervoer bereikbare locatie, meestal in de regio Utrecht.

Mijn visie op persoonlijk leiderschap en medezeggenschap sluiten nauw op elkaar aan. Door de uitgebreide lange ervaring die ik opdeed met het medezeggenschapswerk kan ik adviseren bij het opstarten van een nieuwe OR of optreden als procesbegeleider bij ingrijpende veranderingen. In geval van conflict breng ik de verschillende partijen met elkaar in gesprek. Naast training en advies voor de medezeggenschap geef ik graag trainingen voor leidinggevenden, coach ik teams en mensen met vragen over samenwerking en persoonlijke effectiviteit in hun werk.

Voor maatwerk trainingen, coaching en advies vindt een kosteloos oriënterend gesprek plaats. Doelstellingen en een plan van aanpak worden in overleg vastgesteld. De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, op basis van duidelijke en inzichtelijke tarieven. U kunt contact opnemen en een offerte aanvragen zonder verplichtingen.

In grote projecten werk ik samen met collega’s uit mijn netwerk of een gespecialiseerd opleidings- of adviesbureau. Uiteraard worden daarover met de opdrachtgever duidelijke afspraken gemaakt.