Wie zijn mijn klanten

Ik werk voor organisaties, voor werkteams en ook voor de personen die iets willen veranderen aan hun werksituatie. Ik sluit graag aan bij klanten die eigen verantwoordelijkheid willen nemen en investeren in hun persoonlijke ontwikkeling.

Afwisselend werk ik vanuit het oogpunt van de werknemer, de werkgever of de ondernemingsraad. Mijn klanten komen uit diverse sectoren, variërend van productiebedrijven, winkelketen en bouw, tot ziekenhuizen en zorginstellingen of onderwijs en overheid. Ik vind deze afwisseling zelf heel prettig. Het is verfrissend en verrassend wat je van de ervaringen van elders kunt leren.

Speciaal mijn aandacht hebben ondernemingsraden met bestuurders die de relatie met hun OR willen verbeteren. Belangrijke thema ’s hierbij zijn: Weten wat je kunt en wilt bereiken, samenwerken, invloed uitoefenen, praktisch en resultaatgericht werken, herkennen en ontwikkelen van elkaars kwaliteiten en mogelijkheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.