Over deze website

Met deze website en blog laat ik zien, wat me bezig houdt in mijn werk, de thema’s die ik tegenkom en de aanpak waarover ik denk. Het kan niet anders, dan dat hier mijn persoonlijke visie en benadering in doorklinkt. Ik vind het belangrijk en ook leuk om over mijn vakgebied te spreken. De reacties van anderen inspireren me en houden me scherp. Ze helpen me bij mijn verdere ontwikkeling en tegelijk om met beide benen op de te grond blijven staan. Zo groei ik mee met nieuwe vragen en uitdagingen van mensen in deze tijd.

Verwacht op deze website geen kant-en-klaar oplossingen. Soms blijf ik algemeen of gesloten, als de vertrouwelijkheid in het geding is, die nodig is in de relatie met mijn klanten. Maar voel je uitgenodigd te reageren of in gesprek te komen, met commentaar of met een vraag!

U mag van de tekst uit deze website en de gepubliceerde artikelen gebruik maken, op de voorwaarde, dat u ook de bron vermeldt.

In de banner van deze site zijn vier schilderijen verwerkt van Celine Schweizer; “Gemengd op doek”, “Rood land”, “Onderweg”en “Schaduw op strand”. Meer informatie over Celine vindt u op haar website: www.celineschweizer.nl