Wat ik doe voor de OR

Ik  geef veel trainingen aan ondernemingsraden en aan bestuurders die de relatie met hun OR willen verbeteren. Belangrijke thema ’s in mijn werk zijn: Weten wat je kunt en wilt bereiken, samenwerken, invloed uitoefenen, praktisch en resultaatgericht werken, herkennen en ontwikkelen van elkaars kwaliteiten en mogelijkheden. Wat ik graag stimuleer is persoonlijke ontwikkeling en het nemen van eigen verantwoordelijkheid.

Ik ben zogezegd gepokt en gemazeld in OR werk. Een van mijn specialisaties is Arbo en omgaan met ziekteverzuim. Ik heb in de loop van de jaren een behoorlijke kennis opgedaan van bedrijfskunde en organisatieontwikkeling. Leiding geven en leiding krijgen horen bij elkaar.  Door de lange ervaring met het medezeggenschapswerk kan ik adviseren bij het opstarten van een nieuwe OR of optreden als procesbegeleider bij ingrijpende veranderingen. In geval van conflict breng ik de verschillende partijen met elkaar in gesprek.

Naast training en advies voor medezeggenschappers blijf ik actief met trainingen voor leidinggevenden en coach ik mensen met vragen in hun werk en loopbaankeuzes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.